Aanmelden

voor wie

De mogelijkheden

Persoonlijk profiel

Omdat je mogelijk deel uitmaakt van meerdere groepen, organisaties of producties, begin je met het aanmaken van een persoonlijk profiel. Met dit profiel kun je lid worden van een groep, zelf een groep aanmaken, een locatie toevoegen en voorstellingen of evenementen op de agenda zetten. Je kunt alleen een profiel aanmaken als persoon, en daarna gaat een theaterwereld voor je open.

Theatergroepen & organisaties

Een groep op Theaternetwerk kan staan voor een theatergroep, een beroepsgroep, een theater, een festival, een organisatie of een gelegenheidsgroep. Maak je groep aan en nodig betrokken spelers, medewerkers of vrijwilligers uit om lid van de groep te worden. Als we het publiek gaan uitnodigen voor deze site, kunnen zij als “vriend” van de groep hun interesse tonen en de activiteiten van de groep volgen.

Podia & andere locaties

Voor de agenda gevuld kan worden, moeten de speellocaties worden toegevoegd. Een theaterpodium voegt dus eerst de eigen organisatie toe als groep, en maakt daarna de fysieke locatie aan als. Bij het aanmaken van een evenement selecteer je vervolgenswelke groep verantwoordelijk voor het evenement, en op welke locatie het plaatsvindt.

Zet jezelf op de agenda

Theater draait uiteindelijk om uitvoeringen en performances. De agenda wordt dan ook het bruisende hart van het netwerk. En in tegenstelling tot veel andere online agenda’s is deze niet beperkt tot één gemeente, regio of genre. Elke theatermaker, -groep of -podium kan zijn performances hier publiceren. Bezoekers kunnen op regio en op voorkeur zoeken.

Waar ben je naar op zoek?

Feedback
Feedback
Pagina + Feedback?
Volgende
Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
Back
Versturen
Dank voor je feedback!