Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Wil jij spelen in Theatergroep Waan?

Gevraagd: Wil jij spelen in Theatergroep Waan?

Gevraagd door: Anne Valk
Sinds: 04 december 2017

Wil jij spelen bij Theatergroep Waan?

Met een voorliefde voor absurdisme, filosofie en zwarte humor maakt Theatergroep Waan samen met gevorderde spelers toneelstukken die plaatsvinden op bijzondere locaties. We repeteren in Rotterdam. 

Op 20 december houden we auditie waar wij kijken of je bij ons past en jij kijkt of je het leuk vindt. Mail in het kort je motivatie en spelervaring naar info@theatergroepwaan.nl om je voor de auditie op te geven.

Wat wij willen:

- samen een tof stuk maken - je past bij de groep - je hebt spelervaring - veel inzet en betrokkenheid

We kiezen altijd een maatschappelijk, filosofisch thema en na audities starten we met de spelers het onderzoek. Het onderzoek houdt in dat we improviseren en bewegen, we zoeken naar wat werkt en past bij het thema en de teksten. Hiervan maken we een script. De voorstelling wordt gemaakt door een professionele regisseur en geschreven door een professionele schrijver, maar ook als speler draag je bij aan de inhoud! Vanaf 10 januari repeteren we elke woensdag van 19.30 - 22.00 uur, in mei en juni zijn de opvoeringen.

Hier vind je meer informatie: http://theatergroepwaan.nl/waan-speelt/

 

Schroom niet, zet je verlegenheid opzij en mail! Ook voor vragen kan je bij ons terecht.

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...