Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

WIG Producties zoekt actrices

Gevraagd: WIG Producties zoekt actrices

Gevraagd door: WIG Producties
Sinds: 07 juli 2017

WIG Producties zoekt twee actrices, woonachtig in Friesland! Kun jij een aardig robbertje acteren? Meld je dan snel aan. Wat we zoeken? Dat lees je hieronder:

Het stuk: De Kruistochten bestaat uit drie toneelstukken; Tafelmanieren, Woongenot en In een groen groen groen groen… Zoals de Nederlandse titels van Alan Ayckbourns trilogie luiden. Ze laten de kleinburgelijkheid zien van zes personages wanneer zij een weekend doorbrengen in het ouderlijk huis van drie van hen. Wat er dan allemaal kan gebeuren? Je houdt het bijna niet voor mogelijk.

De Kruistochten is een komedie, bijna op het zwarte af. We gaan in de repetities op zoek naar het randje, de timing en het samenspel. Wij zijn van plan deze marathonvoorstelling te spelen in het voorjaar van 2018. Het belooft een groots spektakel te worden.

Wat zoeken we: Twee actrices. Waarvan eentje tussen de 20 en 30 en eentje tussen de 30 en 40, met enige toneelervaring. We willen graag werken met enthousiaste en leergierige mensen. Denk jij dat je dat in je hebt? Stuur dan een mailtje met al je vragen naar bram@wigproducties.nl of via een berichtje op deze Facebookpagina. Audities zullen eind juni zijn. Dit doen we omdat we graag willen dat het klikt met de andere acteurs.

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...