Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Vacature - Acteur & Actrice voor kinderserie gezocht!

Gevraagd: Vacature - Acteur & Actrice voor kinderserie gezocht!

Gevraagd door: Kevin Doesburg
Sinds: 04 september 2018

Vacature

Entertainment Producties Doesburg is opzoek naar een mannelijke acteur (18-25 jr.) en een vrouwelijke acteur (18-25 jr.) voor proefopnames, welke verspreid worden over twee opnamedagen in de tweede en de derde week van oktober 2018, van een nieuwe kinderserie. Entertainment Producties Doesburg is een bedrijf met als doel een ieder te entertainen. Jong en oud! Dit op basis van de drie pijlers: circus, theater en film/televisie. Dus ben jij de acteur en/of actrice die doormiddel van het medium televisie kinderen kan vermaken en entertainen? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Entertainment Producties Doesburg is opzoek naar het volgende:

• Mannelijke acteur (18-25 jr.)- Jonge man tussen de 18 en 25 jaar oud. - Muzikaal. - Wonend in de buurt van Noord-Holland. - Ervaring in werken met kinderen. - Mimisch sterk. - Werkend op zelfstandige basis.

• Vrouwelijke acteur (18 – 25 jr.)- Jonge vrouw tussen de 18 en 25 jaar oud. - Muzikaal. - Wonend in de buurt van Noord-Holland. - Ervaring in werken met kinderen. - Mimisch sterk. - Werkend op zelfstandige basis.

Wat zoekt Entertainment Producties Doesburg:• Acteurs/actrices met een goede inzet. • Harde werkers • Ervaring met het werken te samen/voor kinderen

Wat biedt Entertainment Producties Doesburg?:*• Een onkostenvergoeding van €250,00 incl. 6% BTW • Reiskostenvergoeding (€0,19 per verreden km) • Ervaring • Mogelijk vervolg • Gezellige en leuke werkomgeving

*Hetgeen wat Entertainment Producties Doesburg biedt, is op basis van opnames voor een proefaflevering. Mocht er een mogelijk vervolg komen, veranderen deze voorwaarden mogelijk.

Dus, ben jij een enthousiast acteur/actrice, die het geweldig vind om voor kinderen te werken en denk jij dat jij geschikt bent om een van de rollen te vervullen? En ben jij in de tweede en derde week van oktober beschikbaar voor twee draaidagen? Stuur dan snel: je CV, een motivatiebrief, recente foto’s en een link naar een kort filmpje, waarin je jezelf op originele wijze voorstelt, naar het e-mailadres audities-epd@outlook.com.

Let op! Het linkje naar het filmpje moet openbaar te zien zijn!

Je hebt tot uiterlijk 16 september 2018 de kans te reageren!

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...