Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Type journalist (vrouw) en Politie agent (man) gezocht

Aangeboden: Type journalist (vrouw) en Politie agent (man) gezocht

Aangeboden door: Terence van Koert
Sinds: 28 februari 2018

Voor Grimmproductions zijn wij opzoek naar een mannelijke en vrouwelijke speler. Leeftijds indicatie vanaf 25 tot ongeveer 35 jaar. Reden uitval van spelers. 

Blackout is een produktie waarin wij film en theater met elkaar combineren. De groep bestaat uit 18 (nu nog 16) acteurs.  De groep bestaat uit zowel filmacteurs als toneel acteurs. Het script is op filmtechnische wijze geschreven en bewerkt naar toneel.  Wij zoeken mensen met de volgende eigenschappen.

- Journalist, (film en toneel) Jarenlang ervaring met het rapporteren van nieuws achter het bureau. Wordt door haar ervaring opgeroepen, door van Stegen, om in het veld samen te werken met Ricardo (een rechercheur met een trauma). Een vrouw met veel doorzettingsvermogen, veel kracht, maar ook wel een tikkeltje nerveus voor het onbekende terrein van werken in het veld.- Agent Louis, (toneel) Pas begonnen als agent, krijgt alle rot taken van het politie wezen op zich, doet erg zijn best, maar heeft een groot probleem met keuzes maken, is daardoor makkelijk te manipuleren, denkt men... Maar welke rol speelt deze man werkelijk?  De audities zijn volgende week vrijdag 9 Maart. Wij repeteren in Den haag, het laaktheater. Elke vrijdag van 20.00 tot 22.30. Parkeerplekken  zijn in de buurt aanwezig. Wij spelen 4 voorstellingen in Sepember. 2 In Den Haag, 1 Leidschendam en 1 keer in Rotterdam.  Meer informatie is te vinden op www.grimmproductions.nl

Voor de auditie vragen wij je een monoloog voor te bereiden, wij vragen je een foto en cv mee te sturen. Zonder cv wordt je aanmelding niet in behandeling genomen. Je kunt het materiaal sturen naar: audities@grimmproductions.nl

Wij zien jullie aanmelding graag tegemoet!

 

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...