Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Toneelvereniging zoekt TECHNICI in Amsterdam en Diemen

Gevraagd: Toneelvereniging zoekt TECHNICI in Amsterdam en Diemen

Gevraagd door: Floris Timman
Sinds: 07 oktober 2018

Voor onze recent opgerichte amateurtoneelvereniging De Tijger uit Amsterdam Oost zijn we voor onze tweede toneelvoorstelling op zoek naar technici, nieuwe leden, nieuwe spelers en iedereen die maar wil meehelpen en meedoen.

Als regisseur sta ik er met mijn eigen feedback-benadering voor in om iedereen op zijn of haar eigen niveau alle ruimte te bieden om zichzelf op of achter het podium verder te ontwikkelen. Er wordt gewerkt op basis van improvisaties wat veel vrijheid geeft, maar tegelijkertijd toegewerkt naar een zeer duidelijk omschreven voorstelling.

Onze eerstvolgende voorstelling ‘Krappe Meerderheid’ zal zijn op 23 november tijdens de eenakteravond in Diemen. Vervolgens zullen we ook op 1 december bij theater Oostblok in Amsterdam oost optreden. Daarna willen we begin 2019 ook enkele voorstellingen in de Amsterdamse Indische buurt plannen.

We zoeken voor deze voorstellingen met name nog mensen voor technische ondersteuning, zoals licht en geluid. Zeker ook studenten die ervaring willen opdoen en iedereen met passie en motivatie die zichzelf en zijn of haar vaardigheden verder wil ontwikkelen heten wij graag welkom.

Daarnaast is iedereen welkom die ook in deze voorstelling mee wil spelen, meehelpen achter de schermen of gewoon een leuke toneelvereniging met passie zoekt

Dus waag de tijgersprong via onze website: www.tijgertoneel.nl en email tijgertoneel@gmail.com. Facebook pagina: Link rechtsboven op de website.

(bijgevoegde foto gemaakt door Marianne Bakker)

Graag in afwachting van jullie reactie! Met vriendelijke groeten,

Floris Timman

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...