Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

STV Cuculum uit Leiden zoekt regisseur!

Gevraagd: STV Cuculum uit Leiden zoekt regisseur!

Gevraagd door: Cuculum
Sinds: 17 juli 2017

STV Cuculum zoekt regisseur!

De enige onafhankelijke StudentenToneelVereniging van Leiden is op zoek naar een regisseur (m/v) voor speeljaar 2017-2018! Wij zijn een vereniging met ieder jaar 4 productiegroepen van ongeveer 10 spelers, die eind mei/begin juni een voorstelling spelen. Daarvoor repeteren wij iedere woensdagavond van 19:30-22:00, met ingang van 6 september 2017. De eerste repetitie is een open repetitie, waar alle geïnteresseerden kennis kunnen maken met de manier van regisseren en jij met hen. Hierna zal je met de andere regisseurs in beraad gaan voor de definitieve samenstelling van de groepen, om daarna echt met het proces van start te kunnen gaan. Het is ieder jaar weer een gevarieerde groep mensen, wat het proces vernieuwend en uitdagend maakt.

Dus heb jij affiniteit met studenten, ben je creatief en heb je zin om met 10/12 spelers een voorstelling in  elkaar te zetten? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan via cuculum@gmail.com, met een korte motivatie en CV.

Mocht je benieuwd zijn naar de producties van de afgelopen jaren of meer informatie willen over de vereniging, neem dan gerust een kijkje op www.cuculum.nl

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...