Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Gevraagd: Speler gezocht

Gevraagd door: Galila Waiswaser
Sinds: 09 november 2017

Mijn naam is Galila Waiswaser ik studeer aan het Artez, docent theater. Voor mijn derde jaar regie ben ik nog opzoek naar een speler.

Ben jij een amateur speler die het leuk lijkt om met mij een keer in de week te repeteren. Ben jij beschikbaar van  21 November tot en met eind mei. En woon je in de buurt van Arnhem. Bekijk hier onder dat mijn Pitch en meer informatie over het stuk en de speler die ik zoek

Pitch:

In de strijd tegen Judah is er geen of/of. Halve maatregelen leiden tot je eigen vernietiging. Judah moet streven als  de mensheid wil overleven. Er is geen andere keuze dan een genadeloze strijd te vechten tegen de Joden in elke vorm. Het is een ras, ze zijn overal, ze leven verspreid als ras midden tussen andere rassen, als staat midden tussen andere staten, ze leven er niet “gewoon” maar altijd als parasiet in het lichaam van andere volken.

 

Mijn naam is Galila Waiswaser, studeer docent theater aan het ArtEZ in Arnhem en voor mijn 3e jaar regie zoek ik nog een speler. Boven staande tekst zijn de woorden van een Man, uit een tijd waar dingen zijn gebeurt waar van we hadden moeten leren. In mijn mening is dat niet het geval. Ik vind dat wij als mensen met elkaar om moeten gaan als mensen. We moeten stoppen mensen in groepen stoppen en op de groepen beoordelen. Ik wil dit graag doen door middel van het stuk “Jubileum” van George Tabori. Het stuk speelt zich af op een Joodse begraafplaats en laat zien hoe deze “doden” omgaan met de na sleep van de tweede wereldoorlog. Het gaat over hoe na de tweede wereldoorlog ze nog steeds overspoelt worden met antisemitisme. Het is een stuk met confronterende waarheden en wringen de humor.

Voor dit stuk ben ik opzoek naar een jongen van ongeveer 17-24 iets ouder of jonger mag ook. Als jou dit concept interessant lijkt en je wilt graag bij mij mee spelen stuur me dan even een mailtje naar g.waiswaser@student.artez.nl met de volgende informatie: Naam: Leeftijd: Email Adres: Telefoonnummer: Korte motivatie. Als je nog niet weet of je zou willen meespelen maar als je wat vragen hebt mag je me zeker ook mailen.

 

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...