Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

!!Regisseur gezocht!!

Gevraagd: !!Regisseur gezocht!!

Gevraagd door: Collin Hoogendoorn
Sinds: 12 maart 2018

Wij zoeken een regisseur voor ons nieuwe najaarsstuk!

Toneelvereniging Aurora is opzoek naar een regisseur voor ons nieuwe najaarsstuk. Wij zijn een fanatiek amateur toneelvereniging uit Cabauw. Wij hebben ongeveer 20 spelende leden en zijn opzoek naar een enthousiaste regisseur.

Onze vereniging speelde in het verleden veel boerenkluchten, waardoor wij een imago hadden opgebouwd als oubollig. Hier hebben wij het afgelopen jaar flink wat verandering in proberen te brengen, door het aanemen van een nieuwe look en het flink upgraden van onze FB-pagina. Het is dus noodzakelijk dat een regisseur hier rekening mee houdt in zijn/haar stukkeuze. Wij willen een vlot en fris stuk. 

Uiterraard kiest de regisseur samen met het bestuur en de leescommissie een stuk. Jij bent dus vrij in het aangeven van je voorkeur. 

Wij repeteren op maandag en donderdagavond in Cabauw van 20:00 tot 22:30 uur. In het begin van de repetitieperiode zal dit alleen de maandagavond zijn en na verloop van tijd komt hier de donderdagavond bij. 

Voor de regisseur is er een vergoeding begroot. 

Voor vragen of reacties horen wij graag van je door een mail te sturen naar info@toneelverenigingaurora.nl 

Met vriendelijke groet,

Collin Hoogendoorn

Voorzitter

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...