Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Regisseur gezocht

Gevraagd: Regisseur gezocht

Gevraagd door: Marcello Klaasse
Sinds: 14 februari 2018

Musicalgroep Besoyen (Waalwijk) zoekt een theaterdocent/musicalregisseur voor 1 avond per week op donderdagavond in Waalwijk.

Functieomschrijving

Musicalgroep Besoyen is ingedeeld in twee verschillende groepen. MusicalKids voor kinderen van 4 tot 13 jaar en Musicalgroep Besoyen voor 13-70+. Op dit moment is Musicalgroep Besoyen op zoek naar een theater/musical/regisseur op donderdagavond. Gemiddeld treden we 15x per jaar op. Inmiddels hebben we drietal eigen musicals welke wij door geheel Nederland opvoeren. Optredens zijn op vrijdag, maar meestal op zaterdagavond.

Werkzaamheden

Je geeft theaterles aan kinderen en volwassen die lid zijn van de musicalgroep. Je oefent en maakt met de groep een musical, Zowel de bestaande musicals, alsmede nieuwe musical9s). Je werkt samen met de zangdocent waarbij de lessen in een cyclus worden gegeven.

Je voert voorbereidende taken uit voor de oefenavonden en je bent bij de voorstellingen. Deze worden in overleg gepland.

Profiel en opleiding

Wij zoeken voor deze functie een gedreven persoon met daarbij de volgende opleidingen en competenties:

· Studerend of Afgestudeerde docent drama of vergelijkbare opleiding met relevante (stage)werkervaring

· Initiatiefrijk

· Betrokken

· Flexibel

· Communicatief

· Service- en klantgericht

· Goed kunnen samenwerken

· Christelijke levensvisie of daarmee bekend zodat je de groep kan aanvoelen.

Musicalgroep Besoyen

Musicalgroep Besoyen is opgericht in 2003 en toert al 15 jaar door het land met bijbels georiënteerde musicals. Dit doen we vaak in kerken, buurthuizen en scholen.

De groep bestaat uit 20-25 leden met een zangdocente en techniek-groep van circa 9 personen. Daarnaast zijn er verschillende leden achter de schermen bezig met grime en decor. De kindergroep bestaat momenteel uit 16 kinderen in de leeftijd van 4 -13 jaar.

De groep heeft een groot assortiment aan licht, geluid en videoapparatuur tot haar beschikking. Onder andere 20 draadloze zenders, 36m2 aan podia en 60 meter truss plus theaterdoeken.

Een gemiddeld optreden trekt 150 personen per avond. De leden komen uit de regio en zijn betrokken bij verschillende kerkelijke gemeentes. 

Wat bieden wij:

Veel plezier en een leuke groep op donderdagavond. Je draait gemiddeld 3 weken per maand een avond van 18:30 tot 21:30 uur. 18:30-19:45 uur MusicalKids en van 20:00 tot 21:30 Musicalgroep Besoyen (13+). We oefenen in gemeentecentrum de Rank in Waalwijk. Naast een marktconforme vergoeding bieden wij je ook vergoeding voor optredens en meerdere keren per seizoen een gezellige activiteit zoals een bbq. De oefenavonden op donderdag kunnen in overleg gepland worden met de muzikaalleider.

Sollicitatie en inlichtingen:

Zou je graag meer over ons willen weten, stuur een appje om een kop koffie te drinken naar Marcello Klaasse (06 27 36 99 05). Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en zou jij graag ons willen helpen? We horen graag van je. info@musicalgroepbesoyen.nl

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...