Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Regisseur gezocht voor theatergroep in West-Brabant

Gevraagd: Regisseur gezocht voor theatergroep in West-Brabant

Gevraagd door: Liesbeth van der Zel
Sinds: 09 september 2018

Tejatergroep Snippers uit Zevenbergen zoekt een regisseur voor de voorjaarsproductie 2019. Wij repeteren op maandagen van 20.00 tot 22.30 uur in Theaterzaal De Vlakte, gevestigd in Hotel Restaurant De Borgh. Start van de repetities is in december of januari.

Het te spelen stuk zal worden gekozen in overleg met de regisseur. Onze voorkeur gaat op dit moment uit naar het spelen van een stuk met als thema de Tweede Wereldoorlog en wel in het weekend  van 3, 4 en 5 mei. Mocht dit niet kunnen worden gerealiseerd, dan zal voor een anders stuk worden gekozen dat we dan zullen opvoeren in de loop van mei of juni.

Wij zijn een toneelvereniging bestaande uit 19 ambitieuze mannen en vrouwen. Wij streven er telkens naar om uit te stijgen boven het gemiddelde niveau en zijn bereid hier hard voor het werken! Onze vereniging is voor haar inkomsten afhankelijk van recettes, contributie en subsidie. Het feit dat wij niet zelden kiezen voor "moeilijke" stukken en/of thema's brengt met zich dat de kosten soms de inkomsten overstijgen. Het artisitieke aspect is voor ons belangrijker dan het financiele. Dit heeft wel als consequentie dat ons budget voor regiekosten gering is. Deze ligt tussen de 1000 en 1500 euro.

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande  meer informatie willen, neemt u dan vooral contact met ons op via snippersonline@gmail.com. Voor meer informatie over onze vereniging verwijzen wij u ook naar onze website: www.snippersonline.nl

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...