Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Aangeboden: Presentatievaardigheden ontwikkelen

Aangeboden door: d o
Sinds: 13 januari 2017

Beste,

In mijn werk wordt ik in toenemende mate gevraagd om voor grote groepen te praten. Op dit moment ben ik 29 jaar en ondanks dat ik er redelijk goed in ben is het iets wat ik graag wil perfectioneren. Momenteel ervaar ik nog zenuwen (plankenkoorts), praat ik soms te snel en maak ik minder goed contact met het publiek dan ik zou willen.

Waar ik naar op zoek ben is een ervaren iemand die me wat tips kan geven en wat ervaringen kan delen om hieraan te werken. De ervaring maakt me niet uit, maar mocht iemand het herkennen en weten hoe dit te overkomen zou ik graag eens afspreken. Of de ervaring is opgedaan als acteur/toneelspeler/manager/onderwijser etc. maakt voor mij niet uit. Zelf woon ik in Eindhoven, maarik heb een auto en kan wel even rijden voor een afspraak.

Ik hoor het graag. Vriendelijke groeten!

1 reactie op dit bericht

Presentatievaardigheden ontwikkelen
19 januari 2017

r. tegelaers zegt:

Hallo

Je vraag is heel helder. Ik ga hier graag op in. Ben benieuwd waar je presentatievaardigheden inzet. Welke doelgroep je toespreekt/les geeft ? en wat je inhoudelijk overdraagt en over wil dragen.
Eerst maar even weten of je ook naar Baarn wilt rijden waar ik woon.
Ik heb daar ruimte om in te werken.

Hartelijke groet
Rudie Tegelaers

Bezig met laden...