Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Gevraagd: Oproep leden, spelers en technici voor nieuwe toneelvereniging

Gevraagd door: Floris Timman
Sinds: 30 november 2017

De nieuwe toneelvereniging De Tijger is op zoek naar nieuwe leden, spelers en technici.

De repetities zijn in de Amsterdamse Indische buurt vlakbij het station Muiderpoort NS op maandagavond en/of woensdagavond.

Allereerst gaan we meedoen aan het ACA eenakterfestival in het weekend van 10 februari met een klucht, blijspel of thriller. Daarnaast willen we begin 2018 tussen april en juni een avondvullend toneelstuk op de planken gaan brengen. Het plan is nu ‘Ons Stadje’ (Our Town) van Thornton Wilder. Dit is een heel mooi en ontroerend drama over het leven in een klein stadje. Ons Stadje is een mooie metafoor voor een goede start in de Indische buurt, mooi gelegen in ons kleine stadje Amsterdam.

Met mijn eigen feedback benadering zal ik als regisseur bij iedereen zo goed mogelijk inhaken op het eigen niveau, zowel voor iemand zonder ervaring, als ook bij ervaren en professionele spelers. En iedereen is welkom om mee te helpen, zoals met decor, licht, geluid, kostuums, grime, de organisatie en zelfs ook met filmopnames. Dit is zeker ook een goede kans als je bezig bent met een opleiding om ervaring op te doen! Genoeg ruimte dus voor iedereen zich als persoon te ontwikkelen en heerlijk uit te leven.

Graag in afwachting van je reactie via tijgertoneel@gmail.com.

Met vriendelijke groeten,

Floris Timman

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...