Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Musical- /theaterdocenten gezocht

Gevraagd: Musical- /theaterdocenten gezocht

Gevraagd door: Monique Hendriks
Sinds: 21 juni 2018

Krea Varia is een creatieve, kunstzinnige die zich richt op de organisatie van schoolse en naschoolse activiteiten voor het basis en voortgezet onderwijs waaronder onze succesvolle naschoolse musicalproductie 'Musicaldance Battle'.

Voor het project ‘Musicaldance Battle’ zijn wij op diverse basisscholen in Hoofddorp op zoek naar ervaren, enthousiaste en gedreven musical-/theaterdocenten.

Het betreft musicallessen voor kinderen van het basisonderwijs waarbij toegewerkt wordt naar een grootse afsluiting in het theater de Meerse.

Profiel - Ben jij in opleiding of heb je een opleiding gevolgd en afgerond in overeenstemming met de gevraagde functie. - Heb jij ervaring in het geven van lessen aan kinderen en/of volwassenen. - Vind jij het leuk om met kinderen te werken en jouw kennis aan hen over te dragen? - Ben jij van onbesproken gedrag? - Sta jij voor kwaliteit? - Ben jij op zoek naar een leuke baan op freelance basis voor één of misschien meerdere uren per week?

Pas jij in dit profiel en heb jij interesse neem dan even telefonisch of per email contact op met Krea Varia, Monique Hendriks, 06-246 320 30 of info@kreavaria.nl

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...