Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Lichttechnicus

Aangeboden: Lichttechnicus

Aangeboden door: Job Hendriksen
Sinds: 08 januari 2018

Mijn naam is Job. Job Jasper Hendriksen, zoals ik voluit heet. Ik studeer op dit moment Podium- en evenemententechniek aan het Creative College te Utrecht. Ik ben bezig om mij te specialiseren tot lichttechnicus, maar dat betekent natuurlijk niet dat ik geen verstand heb van geluid! Een PA aansluiten lukt mij ook nog wel. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar, van de in totaal 3 jaar durende opleiding. Je zou dus kunnen zeggen dat ik al weer bijna klaar ben, maar zo voelt het gelukkig nog niet!

Ondanks dat ik nog studeer, heeft mij dat niet tegen gehouden om m’n eigen bedrijf op te richten! Ik wil deze wereld ontdekken! En om daarvoor telkens op stages te moeten wachten, dat duurt me te lang! Daarom heb ik besloten om mijn eigen bedrijf op te richten: De Theatertechnicus. Kort, maar krachtig! En het klopt. Ik richt me vooral op theaters, omdat ik me daar simpelweg gewoon het lekkerst voel!

En ondanks dat ik weinig ervaring heb (ik studeer immers nog), weet ik van mezelf dat ik dit nieuwe avontuur aan kan! Ik weet wat ik moet doen, en hoe alles werkt! En tuurlijk leer ik ook elke dag nog dingen bij, maar he! Dat doet iedereen toch?!

Hierbij wil ik mijzelf dus ook graag aanbieden als lichttechnicus voor beginnende theatergroepen! Dus heb jij een amateurtheatergroep, en ben jij nog op zoek naar een (licht)technicus, dan wil ik graag dat avontuur met je aan gaan!

Intresse? Je kan mij altijd bereiken op job@detheatertechnicus.nl

Hopelijk tot snel!

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...