Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Kostuumbegeleider gezocht!

Gevraagd: Kostuumbegeleider gezocht!

Gevraagd door: Virgiel Theater
Sinds: 30 juni 2018

Met Virgiel Theater zoeken wij iemand die ervaring heeft met het maken van kleding/kostuums voor onze musicalproductie die plaats zal vinden in het grootste theater van Delft op 2, 3 en 4 juni.

Wie zijn wij? Een groep van zes enthousiaste studenten op het gebied van toneel, muziek, dans en techniek, kortom: theater. Namens de studentenvereniging Virgiel in Delft gaan wij samen met een grote groep  gemotiveerde studenten drie prachtige voorstellingen neerzetten in Theater de Veste (in Delft). Wij zullen het grotendeels professioneel artistiek team, waar u onderdeel van zult zijn, begeleiden om een geweldige musical neer te zetten. Wij als commissie ‘TheaterProductie’ zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid in kwaliteit en professionaliteit, zo stonden we afgelopen jaar met onze LustrumProductie ‘Shrek’ in het AFAS Circustheater!

Functieomschrijving Jouw functie zal gaan om het begeleiden van een groep studenten die zich bezighouden met het maken van de kostuums voor de productie. Vanuit de commissie is er één persoon verantwoordelijk voor de logistieke zaken rondom de kostuums. Deze persoon zal bijvoorbeeld zorgen voor de aanschaf van de benodigde stoffen, een ruimte waarin gewerkt kan worden en (wekelijkse) meetings op maandagavond. Van jou wordt verwacht dat je tijdens de meetings en tijdens de twee repetitieweekenden aanwezig bent en de leiding neemt in het maken van de kleding/kostuums die je zal maken met een groep studenten.  Hierbij ben jij dus de creatieve geest achter de kostuums en is het de bedoeling dat jij de kostuumgroep motiveert en instrueert. De kostuums zullen gemaakt worden in overleg met de regisseur.

Wat vragen wij? 

· Ervaring met het maken van kleding/kostuums · Een groep kunnen begeleiden en onderwijzen · Passie voor musical · Flexibele instelling · Aanwezigheid bij repetities · Goede samenwerking met andere begeleiders · Goede samenwerking met studenten

Wat bieden wij?

· Een enthousiaste groep jongeren die geïnteresseerd zijn in theater · Ondersteuning van zes commissie leden · Eén georganiseerde repetitieavond per week · Twee georganiseerde repetitieweekenden · Voorstellingen in het grootste theater in Delft op 2, 3, 4 juni. · Heel veel plezier en gezelligheid · Financiële vergoeding [in overleg]

Meer informatie of solliciteren? Ah, u heeft de advertentie uit; dan bent u vast geïnteresseerd in deze geweldige kans! Als dat zo is nodigen we u uit om per email een sollicitatiebrief met motivatie en C.V. te sturen naar theater@virgiel.nl. Sollicitaties zullen plaatsvinden begin juli.

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...