Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Kinderboekentheater

Gevraagd: Kinderboekentheater

Gevraagd door: Liënne ten Kate
Sinds: 28 juni 2018

Al een tijd loop ik rond met het idee om een voorstelling te maken met daarnaast een uitgave van de voorstelling in de vorm van een kinderboek (of andersom)...welke verspreid kan worden. Daarvoor zoek ik een scriptschrijver die het een leuke uitdaging zou vinden om zowel een script als een boek te schrijven. Het thema zal rond fantasie, dromen en wensen zijn. Verder staat alles nog open. Het gaat in de eerste plaats om een solovoorstelling, maar mochten er meer spelers en andere disciplines zich willen aanmelden, zijn deze ook zeer welkom. Afhankelijk van hoe groot het project wordt kan de uitvoering varieren van een kleine voorstelling in bibliotheken e.d. tot een voorstelling in het theater. Ik heb zowel ervaring in illustratiewerk als theatermaker/speler. Een kleine impressie van mijn werk is te vinden op: http://lienne-art.com/

1 reactie op dit bericht

Kinderboekentheater
07 juli 2018

nicole aarts zegt:

Hoi,

sorry van de rare profielfoto, maar ja, ik kan het niet wijzigen.

zal nog wat proberen.

ik heb een script recentelijk geschreven, en vind schrijven leuk. Ik heb wel meer dan 2 karakters. met 3 mensen zou het te doen zijn. Er zit muziek bij, dat kan met de computer of simpel muziekinstrument melodica). er zit een decor bij dat al af is. eigenlijk is het product al af, maar ik zou zelf graag nog een keer spelen in dit stuk met iemand die de hoofpersoon wil spelen en het leuker, speelser maken. maar het is slechts een idee. is een educatieve voorstelling met een droom die ook mooi is, maar tevens ook een beeld geeft van andere werkelijkheden. mijn stijl is vooral het acteren expressievol doen. geen idee of zoiets jou aanspreekt.

Bezig met laden...