Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Gevraagd: JONGE HEREN/STUDENTEN GEZOCHT

Gevraagd door: Wick Wojtas
Sinds: 17 september 2018

Beste Heren,

Voor een aankomend theaterstuk zijn wij druk opzoek naar twee jongens van tussen de 20 en de 30 jaar. Het stuk draait om twee oude kletskousen die herinneringen terug halen uit hun leven en daarbij tot spannende verhalen komen. Deze verhalen worden getoont doormiddel van herrinneringen die zich plaatsvinden op het podium. De twee jongens die wij zoeken zullen de jongere “vrienden” spelen.

We zijn dus op zoek naar: Hoeveel: 2 Geslacht: Man Leeftijd: 20 +/- 30 Postuur: Een jongen met een normaal postuur. Een jongen erg sportief, moet een dans achtergrond hebben.

Voor de karakters worden kostuums gemaakt waarmee we hopen dat twee van jullie het karakter tot leven kunnen wekken.

Even in het kort over ons,

Wij zijn Noortje en Wick. Beide zijn we nu bezig met een leuke minor in Theatermaken. Hierbij is de opdracht een externe (met mensen van buiten de HU) productie op te zetten. Wij beide hebben al vele jaren ervaring in theater, film en fotografie en willen hiermee ons niveau naar een wat professionelere kant brengen. Wij hopen daarom ook enthousiaste spelers die net als ons 120% willen geven om dit onvergetelijk te maken.

De repetities zullen plaatsvinden in en rondom Tilburg en Breda

Alle andere details zullen in overleg worden besproken.

Ben je nou geïnteresseerd ???? Email ons dan op info.theater.nw@gmail.com

Stuur je eigen ervaring en wat foto’s mee. Dan gaan wij er eens goed naar kijken.

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...