Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Gevraagd: JONGE EN OUDERE SPELER GEZOCHT VOOR THEATERVOORSTELLING

Gevraagd door: Denise Beekman
Sinds: 16 januari 2018

Oproep spelers gezocht:

JONGE EN OUDERE SPELER GEZOCHT VOOR THEATERVOORSTELLING Voor mijn afstudeervoorstelling met de werktitel: Venster ben ik opzoek naar een jonge speler; een meisje tussen de 8-13 jaar en een oudere man van 60+ die nieuwsgierig zijn naar de alledaagse wereld om hen heen. Binnen mijn afstuderen van de opleiding Theaterdocent maak ik een voorstelling naar het verhaal van Momo en de Tijdspaarders van groot kinderboekenschrijver Micheal Ende. Momo is een vrolijk meisje en kan heel goed luisteren naar de mensen om haar heen. Hierdoor heeft ze veel vrienden, waaronder de oude wijze man Beppo. De stad waarin ze wonen wordt overspoeld met de Tijdspaarders: opgejaagde boze mannen met sigaren die de tijd van de mensen komen stelen. Er is geen weg meer terug. Het lukt de Tijdspaarders om de bewoners te betoveren tot haastende, koopzuchtige mensen die geen aandacht meer hebben voor elkaar. De wereld raakt langzaam koud en grijs. Alleen Momo weet aan de Tijdspaarders te ontsnappen en ontdekt hun zo goed bewaarde geheim…

De voorstelling zal een wandeltocht worden door de stad, waarin speler en toeschouwer door een hoofdtelefoon met elkaar het verhaal van Momo en de Tijdspaarders ontdekken. Op 22, 26 en 27 mei zullen we spelen in en rondom het Odeon Theater in Zwolle. Vanaf 8 februari beginnen de repetities die één keer per week plaatsvinden in Zwolle. Ben je nieuwsgierig en lijkt je het leuk om in de voorstelling te spelen? Of heb je vragen? Stuur dan een mail naar denise.denise.beekman@gmail.com en dan hebben we contact.

Vriendelijke groet! Denise Beekman

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...