Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

GEZOCHT:  Enthousiaste en ervaren regisseur musical Little Shop Of Horrors

Gevraagd: GEZOCHT:  Enthousiaste en ervaren regisseur musical Little Shop Of Horrors

Gevraagd door: Roy Koops
Sinds: 09 augustus 2017

Voor onze nieuwe productie ‘Little Shop of Horrors’ zijn wij op zoek naar jou!

Jij hebt als regisseur ervaring met musicals. Jij bent iemand die de groep duidelijk durft aan te geven welke richting je op wilt, omdat je een heldere visie voor ogen hebt. Jij kunt met jouw enthousiasme de groep, maar ook elk lid van de groep individueel motiveren en daarmee iedereen laten stralen in zijn/haar eigen kracht/talent. Samen met onze dirigent, Leo Bekendam, vorm je ons artistiek team. Jullie streven ernaar het beste te halen uit de muziek, regie en choreografie, zodat er een knallende voorstelling op de planken komt te staan in het najaar van 2018. Het is erg gewenst dat je de gehele productieperiode betrokken bent om je zo goed mogelijk te kunnen verdiepen in het stuk, maar ook een fijne samenwerking kunt creëren met  de groep. Ervaring met choreograferen is een pré. Vergoeding is op ZZP-basis. De sluitingsdatum voor deze vacature is 1 september 2017. In september zullen de gesprekken plaatsvinden. Denk je na het lezen van deze vacature: “Hé, dat ben ik!”, neem dan contact op met onze voorzitter Roy Koops via voorzitter@music-all.nl of 06 53 92 88 11.

Wie zijn wij? Music All Enschede is een zeer actieve musicalgroep bestaande uit circa 40 enthousiaste leden van jong tot oud vol met passie voor musical. Al sinds 1950!  De nadruk ligt op musical repertoire en in dat genre presenteert Music All kwalitatief hoogstaande producties aan het publiek, gecombineerd met een groot enthousiasme  en gezelligheid binnen de vereniging. Het koor staat onder de professionele muzikale leiding van Leo Bekendam en pianist Tasco Silva. Meer informatie over Music All is te vinden op www.music-all.nl en www.facebook.com/MusicAllEnschede.

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...