Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Gevraagd: Geef Toneelgroep LEF de ruimte!

Gevraagd door: Gert Elberse
Sinds: 22 september 2018

Geef Toneelgroep LEF de ruimte!

Welk bedrijf of instelling in of nabij Baarn heeft ruimte beschikbaar voor Toneelgroep LEF? Wij zijn per direct op zoek naar ca. 100 m2 om regelmatig (in het speelseizoen elke week) te kunnen repeteren en om rekwisieten en apparatuur te kunnen opslaan. Het zou helemaal mooi zijn als dit op een vaste plek kan blijven staan, incl. een klein podium. Maar over goede alternatieven valt te praten.

LEF ontvangt geen subsidie en werkt met vrijwilligers, dus het budget is minimaal. We zetten wel elk jaar twee fantastische producties neer en dat willen we graag blijven doen. Om een indruk te krijgen: https://www.youtube.com/watch?v=FZ0MsdV6pr0

Wie draagt het amateurtheater een warm hart toe en gunt ons team van enthousiaste toneelspelers de ruimte? Neem voor meer informatie of het bespreken van voorwaarden contact op met Martina van den Dool (06-22774555 / martinavandendool@hotmail.com).

Namens LEF, Toine Timmers, voorzitter a.i. Martina van den Dool, (aankomend) secretaris

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...