Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

E.S.T.V. Doppio zoekt regisseurs!

Gevraagd: E.S.T.V. Doppio zoekt regisseurs!

Gevraagd door: E.S.T.V. Doppio
Sinds: 19 maart 2018

Beste regisseurs en theatermakers,

Voor het schooljaar 2018-2019 zijn wij op zoek naar regisseurs voor ons diverse aanbod aan producties. Wij zijn de Eindhovense studenten toneelvereniging Doppio en bieden verschillende vormen van theater aan aan studenten. Er is een informele en open sfeer bij Doppio en de studenten denken graag mee over de voorstelling. In het komende schooljaar willen wij graag de volgende producties aanbieden: - 1 jaar bewegingstheater - 1 jaar theatersport/cabaret - 1 jaar teksttoneel (vast script) - 1 jaar theatervorm onbepaald - ½ jaar teksttoneel (vast script) - 2 x ½ jaar montage - ½ jaar theatervorm onbepaald

Wat bieden wij? Wij bieden een uitdagende functie met veel eigen inspraak, waarbij je samenwerkt met studenten die een passie voor theater hebben; Een enthousiaste groep van max. 12 studenten die allemaal een basiscursus bij ons hebben gevolgd of al ervaring hebben; Wij hebben onze eigen repetitie- en speelruimtes; Uurloon: €34,54 (incl. reiskosten); Bij een heel jaar: een contract van 120 uur, bij een half jaar: een contract van 72 uur; Een productiebudget van 300 euro; Een opslagruimte vol met rekwisieten, die gebruikt mogen worden tijdens de repetities en voorstellingen; Techniek en technici die de voorstellingen tot een mooier geheel maken.

Functie-eisen Een diploma van een gerenommeerde opleiding tot regisseur of theatermaker; Beschikbaar van september 2018 tot mei/juni 2019 bij een heel jaar, bij een half jaar van september 2018 tot februari 2019 of van februari tot juni 2019. Minstens een van de volgende avonden beschikbaar zijn voor repetities: maandag t/m donderdag van 19.30 tot 22.30. Beschikbaar tijdens minstens één weekend in februari, mei of juni. De voorstellingen zijn op vrijdag, zaterdag en zondag. Daarnaast vindt er ook een repetitieweekend plaats in april. Ook dan verwachten we dat je beschikbaar bent. Ervaring met het werken met studenten is een pré.

Binnen de eerder genoemde acht opties zijn alle ideeën welkom en die lezen we dan ook graag in je sollicitatiebrief. Voor de sollicitatieprocedure verwachten wij een sollicitatiebrief met minimaal één productie-idee. Meer mag altijd, dan kiezen we uiteindelijk in overleg wat het beste bij Doppio past. Stuur deze sollicitatiebrief en je cv graag vóór 19 april naar bestuur@doppio.nl. Daarna volgen de sollicitatiegesprekken en zul je uiterlijk 1 juni horen of je mag regisseren bij onze vereniging.

Met vriendelijke groet,

Wieger Punter Voorzitter E.S.T.V. Doppio

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...