Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Gevraagd: E.S.T.V. Doppio zoekt Regisseurs!

Gevraagd door: E.S.T.V. Doppio
Sinds: 30 maart 2017

Beste regisseurs en theatermakers,

Voor het schooljaar 2017-2018 zijn wij op zoek naar regisseurs voor ons diverse aanbod aan producties. Wij zijn Eindhovense studenten toneelvereniging Doppio en bieden verschillende vormen van theater aan aan studenten. Er is een informele en open sfeer bij Doppio en de studenten denken graag mee over de voorstelling. In het komende schooljaar willen wij graag de volgende producties aanbieden: - 1 jaar bewegingstheater - 1 jaar theatersport/cabaret - ½ jaar teksttoneel (vast script!) - 2 x ½ jaar montage - 6 weken beginnersworkshop - 6 weken verdiepende/verbredende workshop

Wat bieden wij? - Wij bieden een uitdagende functie met veel eigen inspraak, waarbij je samenwerkt met studenten die een passie voor theater hebben; - Een enthousiaste groep van max. 12 studenten die allemaal een basiscursus bij ons hebben gevolgd of al ervaring hebben; - Wij hebben onze eigen repetitie- en speelruimte; - Uurloon: €34,46 (incl. reiskosten); - Bij een half jaar: een contract van 72 uur, bij een heel jaar: een contract van 120 uur, bij de workshops: een contract van 24 uur; - Een productiebudget van 300 euro; - Een opslagruimte vol met rekwisieten die je mag gebruiken tijdens je repetities en voorstellingen; - Techniek en technici die je voorstelling tot een mooier geheel maken.

Functie-eisen - Een diploma van een gerenommeerde opleiding tot regisseur of theatermaker; - Beschikbaar van september 2017 tot mei/juni 2018 bij een heel jaar, bij een half jaar van september 2017 tot februari 2018 of van februari tot juni 2018. - Minstens een van de volgende avonden beschikbaar zijn voor repetities: maandag t/m donderdag van 19.30 tot 22.30. - Beschikbaar tijdens minstens één weekend in februari, mei of juni. De voorstellingen zijn op vrijdag, zaterdag en zondag. Daarnaast vindt er ook een repetitieweekend plaats in april. Ook dan verwachten we dat je beschikbaar bent. Ervaring met het werken met studenten is een pré.

Binnen de bovenstaande 7 opties zijn alle ideeën welkom en die lezen we dan ook graag in je sollicitatiebrief. Wij staan heel erg open voor wat voor stuk je wilt maken. Voor de sollicitatieprocedure verwachten wij een sollicitatiebrief met minimaal één productie- of workshop idee. Meer mag altijd, dan kiezen we uiteindelijk in overleg wat het beste past. Wij zien deze sollicitatiebrief en je cv graag vóór 15 april op bestuur@doppio.nl. Daarna volgen de sollicitatiegesprekken en zul je uiterlijk 1 juni horen of je mag regisseren bij onze vereniging.

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...