Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Danschoreograaf musicalproductie gezocht

Gevraagd: Danschoreograaf musicalproductie gezocht

Gevraagd door: Virgiel Theater
Sinds: 25 juni 2018

Virgiel Theater is op zoek naar een danschoreograaf voor onze musicalproductie. We zijn een team met een professionele ambitie, we werken met gepasioneerde studenten om zo samen een geweldig stuk neer te zetten.

Wie zijn wij?

Een groep van zes enthousiaste studenten op het gebied van toneel, muziek, dans en techniek, kortom: theater. Namens de studentenvereniging Virgiel in Delft gaan wij samen met een grote groep enthousiaste studenten drie prachtige voorstellingen neerzetten in Theater de Veste (in Delft). Wij zullen het grotendeels professioneel artistiek team, waar u onderdeel van zult zijn, begeleiden om een geweldige musical neer te zetten. Wij als commissie ‘TheaterProductie’ zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid in kwaliteit en professionaliteit, zo stonden we afgelopen jaar met onze LustrumProductie ‘Shrek’ in het AFAS Circustheater!

Functieomschrijving

Om de professionele trend voort te zetten zijn we op zoek naar een choreograaf die goed met getalenteerde studenten kan werken. Je zult verantwoordelijk zijn voor het eindresultaat van de choreografie in de musicalproductie in samenwerking met een enthousiaste groep studenten, waarvan 20-30 dansers. Vanuit de commissie is er één persoon verantwoordelijk voor alle logistieke zaken rondom de dansrepetities, verder is er een overkoepelend overleg met de regisseur, dirigent en zangcoach om een optimale samensmelting van de verschillende disciplines te bereiken. Wat wij vooral verwachten van een danschoreograaf is goed leiding geven tijdens de wekelijkse repetities op woensdag, aanwezigheid bij de twee georganiseerde repetitieweekenden en het motiveren en instrueren van deze enthousiaste groep studenten.

Wat vragen wij? · Ervaring met dans en choreografie · Een groep kunnen begeleiden en onderwijzen · Passie voor musical · Flexibele instelling · Aanwezigheid bij repetities · Goede samenwerking met andere begeleiders · Goede samenwerking met studenten

Wat bieden wij? · Een enthousiaste groep jongeren die geïnteresseerd zijn in theater · Ondersteuning van zes commissie leden · Eén georganiseerde repetitieavond per week · Twee georganiseerde repetitieweekenden · Voorstellingen in het grootste theater in Delft op 2, 3, 4 juni. · Heel veel plezier en gezelligheid · Financiële vergoeding [in overleg]

Meer informatie of solliciteren? Ah, u heeft de advertentie uit; dan bent u vast geïnteresseerd in deze geweldige kans! Als dat zo is nodigen we u uit om per email een sollicitatiebrief met motivatie en C.V. te sturen naar theater@virgiel.nl. Sollicitaties zullen plaatsvinden begin juli.

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...