Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Covermodellen gezocht (13-18 jaar)

Gevraagd: Covermodellen gezocht (13-18 jaar)

Gevraagd door: Olga Ponjee
Sinds: 16 mei 2018

Voor de young adult roman "Het Verdronken Land" van uitgeverij LetterRijn zoekt RISE naar jonge MODELLEN (13-17 jaar) die voor de boekomslag willen poseren.

Je hoeft geen ervaring te hebben als model of acteur. Het belangrijkste is dat je het leuk lijkt om een middag voor de camera te staan als een van de hoofdpersonen uit het boek.

De foto's die van je worden gemaakt, zullen door regisseur en grafisch ontwerper Thijs Meuwese worden gebruikt om een mooie boekcover te ontwerpen. Een cover die vanaf oktober in heel veel boekhandels terug te vinden zal zijn! Uiteraard mag je zelf de mooiste foto's ook houden en gebruiken.

We zijn op zoek naar de volgende personages:

- LOEKIE (± 15 jaar). Loekie is scherp en grappig en lijkt daarmee veel op haar moeder, die een bekende journaliste is. Ze wordt omschreven als een meisje met een maatje meer, een bril en een deels geschoren kapsel (maar als je een ander atypisch kapsel hebt ben je ook van harte welkom!)

- JACINTO (± 16 jaar). Een jongen van Curaçaose afkomst, die als vrijwilliger werkt in het lokale ziekenhuis. Hij wordt omschreven als een lange jongen met een zachtaardige uitstraling, die liever op de achtergrond blijft en veel met zijn neus in de (strip)boeken zit.

- FELIX (± 15 jaar). Gooische mooiboy die liever lui is dan moe. Populair in de klas, organisator van vette feesten in de villa van zijn vader. Hij heeft lichte ogen, een aanstekelijke glimlach en rossige krullen (maar rossig haar zonder krullen OF gekruld haar in een andere lichte kleur (bv blond) is ook een optie).

Herken je jezelf in een van deze personages? Stuur dan je naam, je contactgegevens en een aantal duidelijke foto's van jezelf naar: rise.immersive@gmail.com.

Word je gekozen, dan zoeken we samen met jou naar een geschikte datum voor de fotoshoot. Uiteraard zorgen wij ook voor je kostuum en eventuele props.

Herken je niet jezelf, maar wel iemand anders? Voel je vrij om dit bericht te delen of door te sturen.

Alvast heel erg bedankt!

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...