Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

CliniClowns zoekt Productiemedewerker (m/v)

Aangeboden: CliniClowns zoekt Productiemedewerker (m/v)

Aangeboden door: Annette Vonk-Jurrius
Sinds: 26 juli 2018

CliniClowns zoekt Productiemedewerker (m/v) voor zwangerschapsvervanging van 1 november 2018 tot en met 14 april 2019.

CliniClowns zet zich in voor zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Door echt contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns voor waardevolle geluksmomenten. Een ontmoeting met een CliniClown heeft effect: kinderen ervaren bijvoorbeeld minder stress en angst en mensen met dementie voelen zich er weer toe doen.

De stafunit Planning, coördinatie en ontwikkeling is onder meer verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de bovenregionale spelvormen het CliniClowns College en de CliniClowns App. Voor de stafunit zijn wij op zoek naar een tijdelijke, ervaren Productiemedewerker.

Wat ga je doen? Als Productiemedewerker ben je samen met de Artistiek projectleider verantwoordelijk voor het CliniClowns College en samen met de Organisatorisch teamleiders onder andere voor het inplannen van bezoeken van clowns aan instellingen en kinderdagcentra (o.a. Klein Zintuigen Orkest). Je kunt daarbij denken aan de volgende werkzaamheden: • uitvoeren van productionele en administratieve werkzaamheden; • opstellen en uitvoeren van wervingsplannen voor het CliniClowns College in samenwerking met de Coördinator communicatie; • afstemmen met de Organisatorisch Teamleiders en Coördinator communicatie over de aanpak en uitvoering van de werving van nieuwe instellingen in de regio’s; • afhandelen van aanmeldingen, onderhouden van contact met ouders en instellingen, beantwoorden van vragen en optreden als intermediair tussen speeldoelgroep en de afdeling Marketing bij marketingacties; • opstellen en bewaken van plannen en budgetten voor het CliniClowns College; • coördineren van alle werkzaamheden en het artistieke creatieproces (organisatie, voortgang en evaluatie) rondom van het CliniClowns College; • zorgdragen voor het beheer van de (technisch) productionele faciliteiten van het CliniClowns College; • optreden als contactpersoon voor clowns en het vrijwilligersteam over inzet bij de producties, afstemmen met Organisatorisch teamleiders en Planners en verstrekken van spelersinformatie; • signaleren van ontwikkelingen, kansen en knelpunten in het werkveld en rapporteren van kwalitatieve en kwantitatieve gegevens over de producties; • deelnemen aan afdelingsoverstijgende projecten.

Wie ben jij? Jij draait je hand niet om voor het maken en opvolgen van een goede planning en snapt heel goed wanneer je waaraan prioriteit moet geven. Je bent een stevige gesprekspartner en aansturen van mensen en processen gaat je gemakkelijk af. Je hebt bij voorkeur minimaal MBO+ werk- en denkniveau en minimaal drie jaar relevante werkervaring in een creatieve omgeving. Je bent proactief en flexibel en werkt resultaatgericht en precies. Daarnaast kun je goed samenwerken en ben je communicatief vaardig. Uiteraard heb je affiniteit met het werk van CliniClowns.

Wat krijg je ervoor terug? CliniClowns biedt je een aanstelling van 0,8 fte van 1 november 2018 tot en met 14 april 2019 in een bijzondere werkomgeving, waarin zelfstandigheid, collegialiteit, plezier en betrokkenheid vanzelfsprekend zijn en er volop ruimte is voor eigen initiatief. De hoogte van je brutomaandsalaris ligt tussen de 2.940 en 3.195 euro bij een voltijdaanstelling, afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring. Dit is conform de CAO van CliniClowns. Daarnaast kent CliniClowns goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ons kantoor bevindt zich op tien minuten loopafstand van station Amersfoort.

Interesse? Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Annette Vonk, Human resource adviseur. Graag ontvangen wij je sollicitatie uiterlijk 17 augustus 2018. Wij stellen het op prijs als je in je brief vermeldt waar je onze vacature hebt gezien. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 27 en 28 augustus 2018.

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Ga naar www.cliniclowns.nl of neem gerust contact op met Donja Burggraaf, Productiemedewerker. Zij is te bereiken op 06 579 351 31.

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...