Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Audities Medusa’s World Straattheater Amsterdam

Gevraagd: Audities Medusa’s World Straattheater Amsterdam

Gevraagd door: Agnes Jasper
Sinds: 21 april 2017

AUDITIES!!

Medusa's World is op zoek naar jong aanstormend talent! Wie heeft er zin in het seizoen met ons op pad te gaan, geld te verdienen met optredens, en lol te hebben?

We zijn vooral op zoek naar MAGIE!! Denk je dat je dat in je hebt, en een vleugje MYSTERIE kan opwekken, lees dan verder!

We zijn op zoek naar: -steltlopers (het liefst in bezit van eigen puntstelten), -vuurspelers, -jongleurs, eenwielers, acrobaten etc -acteurs die graag buiten de zwarte doos en lekker op straat willen spelen, - improvisatie acteurs, -danser(essen)s die meer willen dan dans alleen, -multi-talenten

Voel je je geroepen, ben je niet bang om hard te werken en lange dagen te maken, heb je affiniteit met grime en straattheater, geen bezwaar tegen repetities doordeweeks, ga je lekker in een groep, en is optreden in het weekend of doordeweeks geen probleem, dan is dit wellicht iets voor jou!

Kijk op www.medusasworld.nl en op www.flamesofchaos.nl, en stuur een email naar info@medusasworld.nl met cv, motivatie (hoe zie jij jezelf in Medusa's Wereldje) en contactgegevens.

Audities op 25 April, tussen 10:00 - 14:00 uur.

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...