Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

AUDITIE-OPROEP

Gevraagd: AUDITIE-OPROEP

Gevraagd door: Maaike Wijngaarden
Sinds: 01 oktober 2017

AUDITIE-OPROEP Het Haarlemse theatercollectief GARP brengt in 2018 haar derde productie op de planken. Tot het repertoire van GARP behoren stukken die volgens het collectief niet in de vergetelheid mogen raken. Dit keer sluit GARP haar Ibsen-drieluik af met ‘Hedda Gabler’. Een multimediale productie – spel, live muziek en video design.

WAAR GAAT ’T OVER? Na een lange huwelijksreis nemen Hedda en haar man, de academicus Jurgen Tesman, intrek in hun villa. Tesman staat op het punt professor te worden en Hedda is klaar voor een leven in de high society. De komst van Lövborg, Tesmans concurrent en Hedda's voormalig minnaar, gooit roet in het eten. Het wordt een oorlog op alle fronten die zelfs een generaalsdochter niet winnen kan; een gruwelijk spel van verleiding, manipulatie en destructie.

WIE ZOEKEN WIJ? GARP zoekt voor de rol van: JURGEN TESMAN een acteur met een sterke tekstbehandeling, speelleeftijd rond de 30-35.

Het is belangrijk dat je vanaf begin november tot en met juni beschikbaar bent op de donderdagavond en incidenteel een zondag, uitzonderingen uiteraard daargelaten.

Audities vinden plaats op zondag 29 oktober in Haarlem. Enthousiast? Mail een foto en motivatie met korte uiteenzetting van je theaterervaring naar info@theatercollectiefgarp.nl en wie weet wordt je uitgenodigd voor de auditie van dit bijzondere project! Reageren kan tot en met zondag 22 oktober.

****Mocht je benieuwd zijn naar onze voorstellingen – op 5, 6, 7 en 8 oktober speelt GARP een multimediale bewerking van Ibsens ‘Spoken’ in het Haarlemmerhout Theater.

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...