Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Gevraagd: Auditie actrices en acteurs met improvisatie talent.

Gevraagd door: Martijn Loerakker
Sinds: 06 juni 2018

Voor onze theatergroep zoeken wij: Freelance actrices en acteurs met improvisatie talent.

Omschrijving:

Wij zoeken acteurs en actrices die goed kunnen improviseren, die ervaring hebben met interactief theater en affiniteit hebben met jongeren. Bij voorkeur heb je daarbij ook ervaring met lesgeven. Natuurlijk ben je ook in staat om een volwassen publiek aan te spreken. Je vindt het leuk om in direct contact met het publiek te werken en weet hoe je je medespelers laat schitteren.

Je bent tussen de 18 en 30 jaar. Je hebt als acteur ervaring in het improviseren voor een live publiek. Je hebt bij voorkeur ervaring in het spelen voor uiteenlopende doelgroepen, van jong tot oud.  Je beschikt bij voorkeur over een rijbewijs B en eigen vervoer. Je bent betrouwbaar, gewend om op tijd te komen, en komt je afspraken na. Speel je een instrument of zing je graag? Dan is dat zeker een pre! Heb je ervaring als onderwijzer of docent in PO, VO, MBO? dan is dat ook een pre!

Wij bieden: We zijn op zoek naar een aanvulling op onze huidige cast van improvisatieacteurs, en dan met name voor onze voorstellingen voor het onderwijs. Als het klikt dan nemen we je op in een poule van freelance acteurs waaruit de artistieke leiding de teams samenstelt die de verschillende voorstellingen spelen.

We bieden heldere werkafspraken. We bieden een goede en consequente gage en een snelle betaling. We bieden duidelijke formats en prettige, professionele werkomstandigheden. We bieden inspirerende samenwerking in teams met passie en ervaring.

Op zaterdag 30 juni 2018 organiseren wij audities tussen 10:00 en 16:00. Reageer voor 25 juni 2018.

Stuur een mail met je CV en motivatie voor deze oproep waarin je jouw link met improvisatietheater toelicht, enkele recente foto's en een korte video waarin je jezelf voorstelt naar: auditie@thebigmo.nl 

Op algemene mailtjes met alleen een CV kunnen we helaas niet reageren.

Je hoort voor 28 juni van ons of je een uitnodiging ontvangt voor de auditie. In deze uitnodiging staat meteen alle informatie over locatie, tijden en voorbereiding.

Heb je nog vragen: stuur een mail met je vraag en gegevens naar auditie@thebigmo.nl We nemen dan graag contact met je op.

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...