Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Gevraagd: ACTEURS (M+V) GEZOCHT (20-40) VOOR VOORSTELLING OP FRINGE AMSTERDAM

Gevraagd door: Anne Hofstra
Sinds: 17 mei 2017

Voor onze nieuwe ervaringstheater voorstelling op FRINGE zijn we nog op zoek naar twee mannelijke acteurs in de leeftijd (20-40) en een vrouwelijke acteur in dezelfde leeftijdscategorie. FRINGE is voor veel acteurs een springplank in de theaterwereld, omdat er ontzettend veel theatermakers, producenten en castingbureaus aanwezig zijn. De voorstelling DE ALLERLEUKSTE MENS is een unieke ervaringsvoorstelling die zich afspeelt in een kijkdoos. Het wordt een satrische voorstelling, die een humoristisch onderzoek doet naar de toekomst van kunst.

 

Ik ben op zoek naar:

Twee mannelijke acteurs in de leeftijd (20-40) die niet bang zijn voor humor. We vinden het belangrijk dat we de beste kanten van de acteurs kunnen laten zien, en je hebt als acteur dan ook invloed op het theaterstuk zelf. Eigen inbreng hoeft niet, maar wordt altijd geapprecieerd. Een van de acteurs moet met een Brabants accent kunnen praten. En een vrouwelijke actrice in dezelfde leeftijdscategorie die mooi ABN kan praten.

 

Wanneer?

8x repeteren en bijeenkomen in de periode juli, augustus, september. Voorstelling spelen van 7 tot 17 september.

 

Wat bieden wij?

FRINGE is een springplank voor acteurs omdat er veel theatermakers, theaterproducenten en en castingbureaus aanwezig zijn. Daarnaast kunnen we de acteurs toevoegen aan ons gedeelde acteursbestand, dat toegang geeft tot meer castingmogelijkheden.

En ten slotte zijn we een ontzettend enthousiaste groep van theatermakers die het ontzettend leuk vindt als er mensen meedenken, als acteur heb je daarom de ruimte om wat jij doet, het beste te doen.

 

Ben je geinteresseerd of wil je meer informatie?

Stuur voor 1 juni een mailtje naar stichtingpuntkomma@gmail.com

 

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...