Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Gevraagd: Acteurs gezocht voor schoolproject

Gevraagd door: remco van ijzendoorn
Sinds: 06 juni 2018

Hallo,

Wij van het MBO College Hilversum zijn momenteel bezig met ons eindproject ter afsluiting voor dit jaar. Dit project bestaat uit het maken van een volledig nieuwe videoclip op een bestaand nummer. Voor het filmen hebben wij echter nog geen acteurs gevonden en mijn vraag is dan ook of hier acteurs zijn die belangstelling hebben.

Hier de belangrijkste informatie over ons project: - Wij hebben 3 acteurs nodig (bij voorkeur man) die ontspannen voor een camera zijn. ergens tussen de 15-25 jaar zou ook erg chil zijn - Wij filmen in Rotterdam in de buurt van Rotterdam Centraal, de Euromast en de Erasmus brug. - Wij filmen alles op maandag 11 juni, beginnen om 10.00 en zijn waarschijnlijk de hele dag bezig. - In de videoclip komt geen spraak te pas. - Het werk is onbetaald, maar biedt de kans om ervaring op te doen. - Het resultaat komt niet op internet te staan, wel wordt het getoond binnen onze school tijdens de afsluiting van het jaar.

I.v.m. de korte tijd tot aan de dag van filmen hopen wij snel geïnteresseerden te vinden.

Vriendelijke groet

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...