Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Recensies op theaternetwerk

POWERVROUWEN een revue van nu 2

POWERVROUWEN een revue van nu 2

Geschreven door: Jolande Kraaijeveld
Sinds: 05 maart 2015

Met dit vervolg op Powervrouwen zet Bos Theaterproducties met een cast van zes vrouwen  een voorstelling neer waarin een reeks sketches en liedjes items als leeftijd, sexbeleving, moederschap, dementie en rolverdeling op de hakken neemt.

In de setting van de huishoudbeurs worden de cliché's niet uit de weg gegaan: roddel en achterklap, afgunst, hebzucht en verwondering komen voorbij en niemand wordt gespaard; de man in de eerste plaats, maar ook de jeugd niet en dames op leeftijd. Het cliché wordt opgepakt en over de top getild, wat soms resulteert in zeer grappige scenes, maar ook de ingetogen momenten ontbreken niet.

De cast bestaat uit twintigers tot zestigplus, dit leeftijdverschil komt sommige sketches ten goede maar de Power van de voorstelling wordt toch vooral uitgedragen door de meer ervaren actrices Pamela Teves, Mylene D'Anjou en Lieneke Le Roux.

De samenzang is prachtig, de voorstelling zal vrouwen van alle leeftijden in meer of mindere mate aanspreken, al naar gelang de herkenning.

POWERVROUWEN een revue van nu 2 is nog te zien t/m 30 mei. Voor de speellijst zie: www.bostheaterproducties.nl

Foto:Raymond van Olphen

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...