Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Community

Locatie ZIMIHC theater Zuilen

ZIMIHC theater Zuilen

Adres

Prinses Christinalaan 1
3554 JL Utrecht

Contactpersoon Marion Haverkamp
Telefoon 06-54774441
Website www.zimihc.nl
ZIMIHC theater Zuilen

Het Vorstelijk Complex

Het Vorstelijk Complex bestaat uit twee voormalige schoolgebouwen: De Christinaschool en de Beatrixschool in Zuilen. Tussen deze twee gebouwen in, is een gloednieuwe theaterzaal gebouwd dat de twee bestaande gebouwen met elkaar verbindt. Zo ontstaan er drie ruimtes die samen één zijn; het symbool voor ons concept.

Het Vorstelijk Complex beschikt over een theaterzaal die ruimte biedt aan ruim 220 bezoekers, waar de meest uiteenlopende voorstellingen kunnen plaatsvinden. De zaal beschikt over uitstekende technische voorzieningen: De houten theatervloer kan bijvoorbeeld voorzien worden van een balletvloer en de tribune kan worden ingeschoven. ZIMIHC huis voor amateurkunst verzorgt de programmering; naast ruimte aan groepen en initiatieven op het gebied van amateurkunst, is er eveneens ruimte voor professionele voorstellingen. Tevens is het mogelijk de theaterzaal beschikbaar voor afmonteren, repeteren op locatie of andere geschikte activiteiten.

Voorstellingen

Er spelen nog geen voorstellingen op deze locatie.

Speeldata

Er spelen nog geen voorstellingen op deze locatie.

Bezig met laden...