Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Community

Locatie bossen van de Lage Vuursche

bossen van de Lage Vuursche

Adres

Stulpselaan 1
3749 AR Lage Vuursche

Contactpersoon Jeannette Groenewoud
Telefoon 0623052720
Website www.vuurol.nl
bossen van de Lage Vuursche

Vuurol. Interactief locatietheater in de bossen van de Lage Vuursche

17 - 28 Mei 2012
Voor het vierde achtereenvolgende jaar vindt het Vuurol plaats in de bossen van de Lage Vuursche. Geïnspireerd door het Oerol, heeft de Lage Vuursche zijn Vuurol. Rond de Kuil van Drakenstein zal er vanaf 17 mei tot en met 28 mei 2012 veel te beleven zijn. De prachtige gevarieerde plekken in dit bos zijn inspiratiebron voor interactief theater en andere kunstuitingen. Het vertrekpunt is dit jaar het thema WILD.
De drijvende kracht wordt gevormd door de Theaterie, als organisator en artistieke leiding, in samenwerking met theatermakers, muzikanten, dansers en kunstenaars. Ook als het financiële tij tegen zit, blijven wij gedreven om Vuurol 2012 tot een kwalitatief hoogstaand theaterfestival te maken.
Er is voor een ieder wat te beleven. Je hoeft geen fervente cultuurliefhebber te zijn om hier al wandelend door het bos wat bijzonders mee te maken en te genieten! Diverse groepen en individuele kunstenaars, amateurs en professionals, presenteren een gevarieerd programma. Kunstenaars uit verschillende disciplines komen samen om - in wisselwerking met het publiek - het beste van zichzelf te geven en de toeschouwer deelgenoot te maken van hun verhalen en dromen. Een festival dat de bezoeker niet onberoerd zal laten en hem een - WILDE - ervaring rijker het bos zal doen verlaten!

Voorstellingen

Er spelen nog geen voorstellingen op deze locatie.

Speeldata

Er spelen nog geen voorstellingen op deze locatie.

Bezig met laden...