Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Community

Locatie Amsterdams Theaterhuis

Amsterdams Theaterhuis

Adres

M. van Bouwdijk Bastiaansestraat 54
1054 SP Amsterdam

Contactpersoon Gertjan ten Thije
Telefoon 06 22795519
Website http://www.amsterdamstheaterhuis.nl
Amsterdams Theaterhuis

Het Amsterdams Theaterhuis is een professioneel podium voor theater en dans, toneelcursussen en voorstellingen, repetitieruimte en montage. Voor jong en ouder, amateurs en professionals.

Het Amsterdams Theaterhuis biedt naast de functie als theaterschool een betaalbaar podium en repetitieruimte voor zowel amateurs als voor professionele dans- en theatergroepen en -makers. We hebben de beschikking over een grote zaal (14,5 mtr breed x 11 m diep en 5,20 hoog tot aan grid), kleedkamer, werkplaats, keuken en kantoorruimte.
Onder Het Amsterdams Theaterhuis is het gezellige cafe-restaurant WG Cafe gevestigd

Het Amsterdams theaterhuis faciliteert een eigen (amateur)theaterschool ‘De Theaterkamer’ met een breed aanbod aan toneelcursussen op het gebied van acteren en regisseren en workshops voor bedrijven. Daarnaast verhuurt het de vlakke vloer zaal voor voorstellingen, repetities, montage, workshops presentaties en bedrijfstrainingen. Zowel amateurs als professionele podiumkunstenaars zijn van harte welkom. Het Amsterdams Theaterhuis wil het toonaangevende theater zijn in Amsterdam waar jong en oud, amateur en professioneel met elkaar ontmoeten en inspireren.

Voorstellingen

Er spelen nog geen voorstellingen op deze locatie.

Speeldata

Er spelen nog geen voorstellingen op deze locatie.

Bezig met laden...