Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Community

Profiel Wim van Rooijen

Wim van Rooijen

Functie Spreker en Info-Theatershow maker
Woonplaats Amersfoort
Lid sinds 21 september 2018
Website www.fountainheads.nl
Facebook https://www.facebook.com/wim.vanrooijen.31
Twitter https://twitter.com/Wimzegt
Linkedin https://www.linkedin.com/in/wimvanrooijen/

Over Wim van Rooijen

Ik noem mezelf trendverkenner, keynote spreker, performer, innovatieversneller, theatermaker, professioneel bemoeial, verhalenverteller maar bovenal ondernemer en friskijker.

Wat ik in essentie doe is ondernemende mensen, bedrijven en organisaties anders naar hun eigen toekomst leren te kijken. Ik help je met het zichtbaar maken van kansen om succesvol (nieuwe) ideeën, concepten, producten en diensten in de markt te zetten.

Ik schep voorwaarden breng mensen en ideeën bij elkaar, combineer (soms schijnbare on-) mogelijkheden en boek daarmee vooral en bovenal al gedurende mijn hele werkbare leven aantoonbaar en meetbaar succes.

Ik deel, als onderdeel van Fountainheads, mijn kennis en ervaring en continue up-to-date kennis in Fountainheads Wake-Up Calls (130 presentaties per jaar), Inspirerende Dialogen, iSnacks, Trend-, Innovatie- en 'BackCasting-' sessies en Trendverkenner Expedities.

En ik maak samen met mijn coillega Jan-Henk Bouman en de acteurs Marja de Leeuw en Frank Kesseleer en pianist Jaap Schoenmakers onze eerste Info Theatershow UIT! BEDWANG (29 oktober 2018 in Theater Flint Amersfoort)

Mijn groepen

Deze persoon heeft nog geen groepen aan zijn/haar profiel toegevoegd.

Mijn producties

UIT! BEDWANG

UIT! BEDWANG

1 lid

Bezig met laden...