Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Community

Profiel Maarten Holscher- van der Borg

Maarten Holscher- van der Borg

Functie Regisseur/musicalacteur
Woonplaats Hoorn
Lid sinds 28 mei 2018
Website Www.opborgtochtvrij.webnode.nl

Over Maarten Holscher- van der Borg

Beste allemaal

Ik ben Maarten Holscher - van der Borg, 45 jaar en wonende in Hoorn. Doordat mijn ouders in mijn jeugd veel naar het theater gingen en van iedere musical die ze bezochten wel een CD hadden liggen kwam ik er al snel mee in aanraking en voor ik wist kende ik alles uit mijn hoofd wat ik voorgeschoteld kreeg. En eerlijk gezegd is dat nog steeds zo! Theater is verslavend! Op de lagere school was ik actief bij iedere weekafsluiting en dat zette zich op de middelbare school voort in allerlei talentenjachten. In 1993 speelde ik mijn eerste productie bij Musicalvereniging West-Friesland (nu Westend) waarin ik als toen nog bleu jongetje een piraat speelde. Daarna heb ik in wat producties van Hoebe muziekprojecten gezongen en gespeeld zoals "rond het kruis op Golgotha" als hogepriester en in "2000 draait om jou" . Vervolgens naar Musicalvereniging Zwaag waar ik de rol van Ramon in "Viva Mexico" speelde. Na een kleine pauze heb ik de rol van Herakles in "Herakles" bij Hoebe muziekprojecten gespeeld. Vanuit dat project ben ik bij Musicalvereniging Z&V gekomen waar ik alleen maar mooie rollen heb mogen spelen zoals Schele Manus in "De Jantjes", Jules in "Foxtrot", de vogelverschrikker in "THE Wiz", Jezus in "Jesus Christ Superstar" welke ook in een tv item gevolgd werd door de EO, en de rol waar ik meest trots op ben, Lumiere in "The Beauty and the Beast".
De periode bij Z&V is doordrenkt geweest met theater en zangworkshops en masterclasses spel. Daardoor heb ik mij met vallen en opstaan heerlijk kunnen ontwikkelen! Het afgelopen jaar heb ik zelf een aantal toneel workshops gegeven op de lagere school en heb ik de groep 8 musical geregisseerd. Ook op het werk ben ik als trainingsacteur actief en heb ik in meerdere bedrijfsfilms geacteerd. Zo ook in de korte film “I Smuggle” . Momenteel ben ik bezig zelf een theaterstuk te schrijven, welke ik geheel zelf zal gaan regisseren en produceren en studeer ik individueel scenes in voor een andere vereniging. Met mijn inspiratie en bevlogenheid, heb ik maar 1 doel, en dat is proffesioneel theater maken. Mijn kracht ligt in mijn ervaring, een duidelijke visie en het vermogen die visie over te brengen op de spelers. Ik wil alles uit een speler halen dat erin zit. En dat alles op een plezierige respectvolle manier.
Wilt u mij als regisseur voor uw stuk, neem dan gerust en vrijblijvend contact met mij op.

Mijn groepen

Deze persoon heeft nog geen groepen aan zijn/haar profiel toegevoegd.

Mijn producties

Deze persoon doet nog niet mee aan producties en/of voorstellingen op theaternetwerk.

Bezig met laden...