Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Community

Profiel Job Hendriksen

Job Hendriksen

Functie Lichttechnicus
Lid sinds 08 januari 2018
Website http://www.detheatertechnicus.nl

Over Job Hendriksen

Mijn naam is Job. Job Jasper Hendriksen, zoals ik voluit heet. Ik studeer op dit moment Podium- en evenemententechniek aan het Creative College te Utrecht. Ik ben bezig om mij te specialiseren tot lichttechnicus, maar dat betekent natuurlijk niet dat ik geen verstand heb van geluid! Een PA aansluiten lukt mij ook nog wel.
Ik zit momenteel in mijn tweede jaar, van de in totaal 3 jaar durende opleiding. Je zou dus kunnen zeggen dat ik al weer bijna klaar ben, maar zo voelt het gelukkig nog niet!

Ondanks dat ik nog studeer, heeft mij dat niet tegen gehouden om m’n eigen bedrijf op te richten! Ik wil deze wereld ontdekken! En om daarvoor telkens op stages te moeten wachten, dat duurt me te lang! Daarom heb ik besloten om mijn eigen bedrijf op te richten: De Theatertechnicus. Kort, maar krachtig! En het klopt. Ik richt me vooral op theaters, omdat ik mij daar simpelweg gewoon het lekkerst voel!

En ondanks dat ik weinig ervaring heb (ik studeer immers nog), weet ik van mezelf dat ik dit nieuwe avontuur aan kan! Ik weet wat ik moet doen, en hoe alles werkt! En tuurlijk leer ik ook elke dag nog dingen bij, maar he! Dat doet iedereen toch?!

Mijn groepen

Deze persoon heeft nog geen groepen aan zijn/haar profiel toegevoegd.

Mijn producties

Deze persoon doet nog niet mee aan producties en/of voorstellingen op theaternetwerk.

Bezig met laden...