Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Community

Profiel Gerda Klievink

Gerda Klievink

Functie regisseur/theatermaker/toneelschrijver
Woonplaats amsterdam
Lid sinds 08 februari 2014
Facebook https://www.facebook.com/gerda.klievink?sk=wall¬if_t=wall
Linkedin http://www.linkedin.com/profile/view?id=29446391&trk=nav_responsive_tab_profile_pic

Over Gerda Klievink

Tot september 2013 woonde en werkte ik in Noord Brabant en werkte ik binnen mijn eigen theaterschool met groepen van 7 tot 77 jaar en in opdracht voor opera/operette/musical/toneelverenigingen en muzikale evenementen.

Met mijn verhuizing naar Amsterdam heb ik deels afscheid genomen van dit netwerk en zoek ik in Amsterdam uitbreiding van plaatsen waar ik als regisseur wil werken.

Mijn liefde betreft vooral toneel en muziektheater. Ik heb sinds 1996 ervaring met schrijven en regisseren van jeugdtoneel. Werkte vanaf 2001 op een middelbare school als dramadocent en in 2006 zette ik samen met een collega een theaterschool voor amateurtheater op. Die school heeft momenteel zo'n 230 leerlingen en voor die theaterschool regisseer ik de volwassen groepen, schrijf ik voorstelling voor kinderen, tieners en volwassenen. Daarnaast regisseer ik momenteel nog muziektheatervoorstellingen, einde-examenvoorstelling van Utrechts conservatorium en een operette in Brabant.

Mijn studie op het vakgebied van theater en drama betrof Cultuurwetenschappen en regisseur kleinkunst.

Mijn groepen

Deze persoon heeft nog geen groepen aan zijn/haar profiel toegevoegd.

Mijn producties

Dubbel Wraak

Dubbel Wraak

2 leden

NIEMANDSLAND

NIEMANDSLAND

2 leden

Bezig met laden...