Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Community

Profiel Carole van Ruitenbeek

Carole van Ruitenbeek

Functie zzp-er theater, stemacteur, coach
Woonplaats Enschede
Lid sinds 05 januari 2018
Linkedin https://www.linkedin.com/in/carolevanruitenbeek-21988718/

Over Carole van Ruitenbeek

Na 25 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben, ben ik nu begonnen als zzp-er in theateractiviteiten, stemacteren en coaching van met name jongeren. Ik regisseer theatervoorstellingen met amateurspelers, geef theatercursussen aan kinderen, jongeren, studenten en volwassenen. Ik leg me toe op elementair spel, spelen vanuit authenticiteit, kernachtig, met humor en speelsheid, maar ook vanuit rust en vrijheid. Ik werk vanuit improvisatie of vanuit een bestaande tekst. Forumtheater van Boal heb ik jaren gedoceerd, nog steeds een mooie vorm om me samen met publiek in grote of kleine thema's te verdiepen op de spelvloer.
Als stemacteur ben ik het liefst werkzaam als voice -over bij bedrijfsfilmpjes, inspreken van (natuur)documentaires, het vertellen van verhalen.
Ook maak ik graag films, op diverse manieren. Eén van de mooiste manieren vind ik het filmen en vastleggen van het levensverhaal van iemand in een kort tijdsbestek, van bijvoorbeeld 10 of 15 minuten.
Daarnaast functioneer ik als coach, voor jongeren en volwassenen. Ook op deze manier is het aandacht geven aan het verhaal en de beleving van de coachee het belangrijkst, geef ik terug wat er verteld wordt, zodat helderheid kan ontstaan en meer levensruimte. Dit kan ook gebeuren via een kleine spelopdracht, waarbij een situatie wordt uitgespeeld. Via de observatie en het inlevingsvermogen kan er gesproken en gevoeld worden van wat er leeft. Zo ontstaat ruimte en een ander perspectief.

Mijn groepen

Deze persoon heeft nog geen groepen aan zijn/haar profiel toegevoegd.

Mijn producties

Deze persoon doet nog niet mee aan producties en/of voorstellingen op theaternetwerk.

Bezig met laden...