Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Community

Profiel Astrid Nijssen

Astrid Nijssen

Functie Stichting
Woonplaats Amsterdam
Lid sinds 29 oktober 2014
Website www.stichtingvivendi.nl
Facebook https://www.facebook.com/stichtingvivendi?ref=hl
Twitter https://twitter.com/SVivendi

Over Astrid Nijssen

tichting Vivendi staat voor ‘Ars Gratia Vivendi’, oftewel: ‘kunst uit liefde voor het leven’.
Kunst verlicht en brengt tot leven. Door middel van het prikkelen van de zintuigen, bieden van herkenning en het laten opdoen van nieuwe ervaringen vindt Stichting Vivendi aansluiting bij verschillende doelgroepen.

Het doel van de Stichting is om - door middel van voorstellingen, documentaires en films - op maatschappelijk en cultureel niveau een bijdrage te leveren aan het aanbod voor kwetsbare groepen in de samenleving.Onze eerste doelgroep is de groep van mensen met dementie.

Met een muzikale voorstelling wil de Stichting mensen met verschillende vormen van dementie en hun naasten bereiken. Het idee van het maken van de voorstelling komt ten eerste voort uit een gemeenschappelijke interesse voor het dementerende brein en de manieren waarop kunst verlichting kan brengen.
Wij willen de pijn en angst die de ziekte met zich meebrengt verlichten en de mensen met dementie even laten vergeten dat ze vergeten

Mijn groepen

Club NYX performances

Club NYX performances

484 deelnemers

Theaternetwerk Delft

Theaternetwerk Delft

933 deelnemers

Mijn producties

Deze persoon doet nog niet mee aan producties en/of voorstellingen op theaternetwerk.

Bezig met laden...