Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Community

Groep Zevende Zintuig

Zevende Zintuig

Naam Lisette Janse
Adres
Rotterdam
E-mailadres info@zevendezintuig.net
Website www.zevendezintuig.net
Zevende Zintuig

Over deze groep

Theater maken vanuit passie. Zevende Zintuig is in eerste instantie opgericht om eigen theatervoorstellingen te kunnen maken. 'Alles Oké (?)' was de eerste productie en er zullen nog vele volgen. Zevende Zintuig maakt ook theatervoorstellingen met en voor kinderen/jongeren. Zo wordt er nu gewerkt aan 'kleine dieren, grote verhalen' onderdeel van 'Watergruwel' en heeft Zevende Zintuig geassisteerd bij een basisschoolmusical van groep 8.

Theater gebruiken als middel. Zevende Zintuig wil graag met kinderen/jongeren theater als middel inzetten om bijvoorbeeld aan assertiviteit te werken of problemen bespreekbaar te maken.

Theater inzetten als doel. Zevende Zintuig zou graag een voorstelling voor scholen over bijvoorbeeld pesten willen maken. D.m.v. een opdracht of vragen op te halen bij de scholieren. Welk thema willen hun belichten? Welk verhaal moet verteld worden?

Ik neem deel aan deze groep

Producties

Alles Oké (?)

Alles Oké (?)

2 deelnemers

Bezig met laden...