Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Community

Groep TheaterNetwerk Rotterdam

TheaterNetwerk Rotterdam

Naam TheaterNetwerk Rotterdam
Adres Van der Sluysstraat 156
3033 SR Rotterdam
Telefoon 010 243 03 03
E-mailadres info@theaternetwerkrotterdam.nl
Website www.theaternetwerkrotterdam.nl
TheaterNetwerk Rotterdam

Over deze groep

TNR wordt gevormd door theatermakers met passie. Uitsluitend voor hun plezier en met energie maken zij voorstellingen, die zij laten zien op diverse podia in en rond Rotterdam. Gezamenlijk bevorderen wij de ontwikkeling van het amateurtheater. De doelstelling van TNR is het bevorderen van het amateurtheater in Rotterdam. Wij doen dit ondermeer door:

Belangenbehartiging TNR heeft een unieke plaats in de Rotterdamse Vrijetijdskunst. Het is de enige koepelorganisatie voor amateurtheater in de stad: een vereniging met ruim 100 leden, die op onafhankelijke wijze de belangen van het amateurtheater behartigt,  met een eigen podium en die steeds meer samenwerkt met andere entiteiten in het veld.

Het organiseren van festivals en activiteiten TNR organiseert jaarlijks Het Monologenfestival, Het Amateurtheater Festival Rotterdam (ATFR), een jongerenfestival en als opening van het theaterseizoen de Seizoensopening. Daarnaast maakt TNR het mogelijk dat gedurende 32 weekenden per jaar leden gratis gebruik kunnen maken van het huistheater ’t Kapelletje.

Netwerken TNR vindt het haar taak om ten behoeve van de ontwikkelingen van het amateur theater productieve samenwerkingsverbanden en projecten te initiëren en te ondersteunen. De contacten met belangrijke partners als de RCTh, SKVR-theaterschool, Jeugdtheater Hofplein, MBO theaterschool, diverse wijktheaters en de cultuurscouts worden verstevigd en de samenwerking met diverse professionele podia versterkt. Het jaarlijkse Theaterweb en het nieuwe ATFR zijn daar voorbeelden van. Ook de banden met het RO Theater, Theater Zuidplein, Onafhankelijk Toneel en de Rotterdamse Schouwburg zijn de laatste jaren versterkt.

Ik neem deel aan deze groep
Bezig met laden...