Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Community

Groep Theatergroep Raponsel

Theatergroep Raponsel

Naam Jos van Varik
Adres
Bollenstreek en omgeving
Website www.raponsel.nl
Theatergroep Raponsel

Over deze groep

Theatergroep Raponsel bestaat uit Rini van Kaam, Jos van Varik en Margret Zonneveld. Vanaf 2003 zijn er inmiddels zo’n 150 voorstellingen gespeeld op en voor basisscholen, verenigingen en instellingen. En daarnaast was Raponsel regelmatig te zien in de verschillende theaters in de bollenstreek. Sinds 2009 speelt Raponsel ieder jaar de humoristische en ontroerende kerstvoorstelling ‘Skroets’ in de grote theaterzaal van De Muze in Noordwijk.

In eerste instantie speelt Raponsel voorstellingen voor kinderen; sinds een aantal jaar worden er echter ook voorstellingen voor volwassenen opgevoerd. Deze voorstellingen, op locatie, zijn een bonte mix van toneel en cabaret met veel (live) muziek en inclusief koffie, thee, hapjes en drankjes. Zo gaat Raponsel bijvoorbeeld in ‘De Bonte Sjow Show’ (2014) terug naar de roerige en kleurrijke jaren ’70. De voorstelling blijkt een groot succes en is vanaf 2015 te boeken voor feesten en partijen.

Ik neem deel aan deze groep

Producties

Deze groep heeft nog geen voorstellingen geproduceerd.

Bezig met laden...