Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Community

Groep Theateretappe

Theateretappe

Naam Doortje Doezel
Adres Dukdalfweg 34
1041BE Amsterdam
Telefoon 0655381985
E-mailadres pieter@theateretappe.nl
Website www.theateretappe.nl
Theateretappe

Over deze groep

De Theateretappe is ...... De Theateretappe zijn Theaterwagens die het mogelijk maken overal theater in de breedste zin van het woord te maken.

De Theateretappe is bijvoorbeeld een tocht langs verschillende locaties waar u in de Theaterwagens  zal worden verrast op kleine intieme voorstellingen, onbekende juweeltjes. Juweeltjes die extra zullen stralen door de synergie met de omgeving waar ze worden uitgevoerd. Een stoer verhaal over de zeeman op de pier, een sonate in de rozentuin of het levenslied onder de Westertoren in het hart van Amsterdam. Maar de Theateretappe is ook Barkoestisch een unplugged kroegentocht of het Kindertheaterplein het complete kinderprogramma voor elk evenement. De Theateretappe is ook Pieter Schipmölder, Wim Brok, Dees verhoeven, Marieline van Wely, Ellen Oostra en vele andere. Mensen die het liefst kwalitatieve voorstellingen brengen op iedere locatie.

Ik neem deel aan deze groep

Producties

Deze groep heeft nog geen voorstellingen geproduceerd.

Bezig met laden...