Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Community

Groep Theater Babel Rotterdam

Theater Babel Rotterdam

Naam Brecht Hermans
Adres Mathenesserdijk 293
3026GB Rotterdam
Telefoon 010 477 38 91
E-mailadres brecht@theaterbabelrotterdam.nl
Website www.theaterbabelrotterdam.nl
Theater Babel Rotterdam

Over deze groep

Theater Babel Rotterdam is een professioneel en inclusief theatergezelschap, met een mix van spelers met en zonder beperking. Artistiek directeur is Paul Röttger, die in 1988 het rotterdams centrum voor theater oprichtte. Dit gezelschap werd samen met Theater Maatwerk het nieuwe Theater Babel Rotterdam.

Theater Babel Rotterdam speelt 235 voorstellingen per jaar. We leiden acteurs (met en zonder beperking) op in onze Karavaan: 30 weken lang trainen zij 3 dagen per week in spel, zang, dans en acrobatiek. Om een inclusieve samenleving te bouwen ontmoeten we jongeren in onze theaterateliers voor scholen, voor speciaal en beroepsonderwijs spelen we de voorstelling Seks in Rotterdam '18. Dat een educatieve voorstelling over seksualiteit gespeeld wordt door mensen met en zonder beperking is een unicum.

Voor volwassenen hebben we cursussen: van kennismaking met theater tot verdiepen, specialiseren en deelnemen aan een productiecursus. Voor elk wat wils.

We hebben twee locaties: een aan de Mathenesserdijk en sinds deze zomer een tweede midden in het centrum van Rotterdam, aan de Eendrachtsstraat 81.

Ik neem deel aan deze groep

Producties

Deze groep heeft nog geen voorstellingen geproduceerd.

Bezig met laden...