Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Community

Groep Rotterdams Wijktheater

Rotterdams Wijktheater

Naam Anja Moll
Adres Herenwaard 17
3078 AK Rotterdam
Telefoon t. 010 423 01 92
E-mailadres nfo@rotterdamswijktheater.nl
Website http://www.rotterdamswijktheater.nl
Rotterdams Wijktheater

Over deze groep

Het Rotterdams Wijktheater (RWT) werkt meer dan twintig jaar in Rotterdam met steeds nieuwe groepen bewoners van de stad. Dit zijn zowel jongeren als ouderen, uit verschillende culturen en verschillende sociale lagen. Wij maken met hen theater over hun leven, ervaringen en achtergronden. Als structurele speler in het kunstenveld maken wij producties voor een publiek dat niet vanzelfsprekend met theater in aanraking komt. Wij doen dit in een participatief proces waarbij niemand wordt uitgesloten.

Onze missie: Het produceren en uitvoeren van relevante en herkenbare theatervoorstellingen mét, dóór en vóór mensen uit maatschappelijke groeperingen die niet vanzelfsprekend met theater in aanraking komen. Op participatieve basis, met professionele ondersteuning, willen wij theater maken dat mensen een stem geeft, lokaal talent ontwikkelt, gemeenschappen versterkt en de community arts zowel nationaal als internationaal verder helpt ontwikkelen.

Ik neem deel aan deze groep

Producties

Deze groep heeft nog geen voorstellingen geproduceerd.

Bezig met laden...