Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Community

Groep Music All Enschede

Music All Enschede

Naam Roy Koops
Adres Auskamplanden 187 (Secretariaat)
7542 AT Enschede
Telefoon 06-53928811 (Voorzitter/Marketing)
E-mailadres voorzitter@music-all.nl
Website http://www.music-all.nl
Music All Enschede

Over deze groep

Music All Enschede staat sinds 1950 garant voor vele succesvolle muziektheaterproducties in Enschede en ver daarbuiten en bestaat uit omstreeks 50 actieve leden variërend in de leeftijd van 18 tot 65 jaar dus vele jaren ervaring voorhanden in onze zeer actieve vereniging.

Music All is opgericht in 1950 als het Enschede’s Operette Gezelschap E.O.G. en in 2000 werden de musical en operette-afdelingen samengevoegd tot één groot muziektheater dat zich voornamelijk richt op het populaire musicalrepertoire maar ook operette, opera en rock/pop niet schuwt. Al met al een zeer diverse vereniging met veel kwaliteit. De vereniging staat onder muzikale leiding van professioneel dirigent Leo Bekendam en vaste pianist Tasco Silva.

Enkele van de laatste producties van Music All zijn Het Middernachtsbal, Carmen, Joe de Musical, Beauty and The Beast en Heerlijk Duurt Het Langst. Deze producties hebben wederom voor overwegend uitverkochte zalen en lovende recensies gezorgd. Voor Beauty and The Beast hebben we in 2016 maar liefst 5 longlist en 2 shortlist nominaties mogen binnenslepen voor de Amateur Musical Awards 2016!

Voor toekomstige producties is Enschede’s Muziektheater Music All momenteel op zoek naar versterking bij de mannen, dus bassen en tenoren kijk op www.music-all.nl en kom snel een keer kijken en luisteren en wie weet proef-meedoen!

Music All repeteert elke woensdagavond 19.45 – 22.30 in het gebouw van de Stichting Postduiven aan de Poolmansweg te Enschede.

Voor meer informatie kijk je op: WWW.MUSIC-ALL.NL WWW.FACEBOOK.COM/MUSICALLENSCHEDE

Ik neem deel aan deze groep

Producties

Deze groep heeft nog geen voorstellingen geproduceerd.

Bezig met laden...