Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Community

Groep BO!NK Theater

BO!NK Theater

Naam Dirk Bakker
Adres
BO!NK Theater

Over deze groep

BO!NK theater is een overkoepelende stichting ter bevordering van cultuur en de totaaltheaterbeleving die toegankelijk en uitdagend is in Utrecht en omstreken. Dit uit zich in twee theatertakken binnen BOINK Theater: BO!NK Theaterschool en BO!NK Theaterproducties

Hoe doet BO!NK Theater dat?

BO!NK Theater richt zich op kinderen, jongeren en volwassenen van 4 jaar tot 88 jaar. De stichting werkt zowel actief, receptief als reflectief. Niet alleen het toneel betreden, maar ook het ten tonele voeren van alle disciplines die te maken hebben met toneel. Theater in de breedste zin van het woord met als uitgangspunt de eigenheid en speelplezier van het kind en de volwassene. Bij BO!NK Theater is sprake van een grensvervaging tussen professionals en amateurs. Deze wordt opgezocht door een breed aanbod van theateractiviteiten vanuit de drie vertakkingen.

Waarom doet BO!NK Theater dat?

BO!NK theater wil zoveel mogelijk kinderen, jongeren en volwassen enthousiast maken voor theater en daarmee de totale theaterervaring te maximaliseren.

Ik neem deel aan deze groep

Producties

Zusjelief

Zusjelief

1 deelnemer

Bezig met laden...