Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen

Workshop voor het goede doel door Cahit Olmez

Geschreven door: marlies Verdonk
Sinds: 11 september 2014

"One man can make a difference, and everyone should try". John F. Kennedy

Dat dacht Marlies Verdonk- initiatiefnemer van Stichting Learn2Learn ook. Ze stapte over alle mogelijke barrieres heen en begon aan een project in Gambia: een lokale theatergroep welke zal rondreizen door dit west-Afrikaanse land en waarbij diverse maatschappelijke problemen worden behandeld. Zo wordt er kennis overgebracht en dat kan de basis zijn van de oplossingen van de problemen aldaar.

Voor meer informatie over de stichting kijk op www.marlieslearn2learn.nl

Marlies is in contact gekomen met "Cahit Olmez"een professional acteur bekend van diverse series en films oa Flikken, Baantjer, en de film "Kom niet aan mijn kinderen", "Gangsterboys", Cowboy"enz.

Cahit heeft de toneelschool in Amsterdam gedaan en vreselijk veel ervaring in acteren en nog veel meer dan dat.

Cahit heeft aangeboden zich in te willen zetten voor het goede doel en wil workshops geven waarvan de opbrengst geheel naar stichting Learn2Learn gaat. In overleg met Cahit kan er een workshop op maat gemaakt worden.

 

Tip van Cahit!

Toneel/aikido Workshop

Je zou je kunnen afvragen: wat heeft Aikido met theater te maken? Hoe kan Aikido nu iets betekenen voor acteurs? Het lijkt onlogisch dat een krijgskunst kan toevoegen aan theatermakers. Echter , inzichten over energie, aandacht, ontspanning, lichaamshouding, verbinding, aanwezig zijn. liggen voor het oprapen bij Aikido. Allemaal van grote waarde voor theatermakers. Het bevordert ook de samenwerking en de relaties binnen een groep. Aikido kan heel erg helpen met het detecteren van patronen en belemmeringen en er van je te bevrijden. Mensen die last hebben van plankenkorts vertellen hier veel baat bij te hebben.

Cahit Olmez is professioneel acteur. Hij is al meer dan tien jaar Aikido aan het bestuderen. In de loop der jaren heeft hij een vertaling van Aikido gemaakt voor acteurs. Hoewel we ook met scenes kunnen werken, gaat deze training in eerste instantie om zaken rondom spelen.

De enige manier om te ontdekken wat Aikido voor jou kan betekenen is het ervaren...............

De opbrengst voor een dag workshop moet minimaal €350,00 euro opbrengen.

Daarmee steun je het goede doel en de  kwaliteit van spelen zal weer naar een hoger niveau getild worden.

Mocht je nog vragen hebben of ben je geintreseerd in een workshop van Cahit Olmez neem dan contact op met Marlies Verdonk info@marlieslearn2learn.nl of 06-33941822

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...